Warsztaty dotyczące PRZYGOTOWYWANIA MAKARONIKÓW – od podstaw!
Warsztaty poprowadzi Artur Wesoły – współzałożyciel Pracowni Kulinarnej – fan deserów – prowadzący warsztaty z nowoczesnych deserów i tartaletek, monoporcji i innych!
Artur wyjaśni, jakimi metodami można przygotowywać makaroniki. Czym różni się każda z poszczególnych metod. Przedstawi argumenty przemawiające za zastosowaniem swojej ulubionej metody, ale także przedstawi plusy innych metod!
Wszyscy uczestnicy na warsztatach będą podczas warsztatów przygotowywali zarówno same makaroniki (od przygotowania ciasta, aż do wypieku), a także kremy!
W menu:
- makaronik z palonym masłem i kajmakiem
- makaronik z kremem mango
- makaronik z kremem o smaku owoców leśnych
- makaronik z lemon curd
- makaronik z czekoladowym ganache
Zapowiada się wspaniałą przygoda z klasyką znaną i lubianą na całym świecie!