Nowoczesne desery część 2

Data: 2021-09-23 Godzina rozpoczęcia: 17:00 Prowadzący: Artur Wesoły

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce nowoczesnych deserów – to już II część lubianego przez wszystkich tematu nowoczesnych tartaletek i deserów!

To ciekawe rozwinięcie warsztatów z nowoczesnych tartaletek i deserów. Nie jest wymagane, aby uczestniczyć w pierwszym temacie przed przystąpieniem to drugiej części, ale udział w dwóch częściach zdecydowanie da szerszy obraz na nowoczesne podejście do tworzenia deserów i cukiernictwa!

Artur nauczy Was wypiekać najlepsze bezy w monoporcjowej wersji, przygotowywać klasyczne francuskie kremy. Pod czujnym okiem Artura przygotujecie z jego autorskiej receptury sernik z ricottą – będzie nieziemsko aksamitny zwieńczony smakiem mango i z chrupką na bazie białej czekolady!

Podczas warsztatów przygotujemy m.in.

  • mini beza pavlova z klasycznym chantily, pistacją i owocami
  • monoporcjowy sernik z ricottą, ganache z mango i chrupką na białej czekoladzie
  • pate a choux o smaku marchewki i moreli
  • financier buraczany z czarną porzeczką/czekolada 60%/czekolada mleczna/fistaszki

Podczas warsztatów będziemy serwowali Naszą autorskie lemoniady: ogórkową z miętą, cytrynową z tymiankiem i skórką z cytryny!

Już nie możemy się doczekać!




 

Rejestracja

Informacje o wydarzeniu:

Nowoczesne desery część 2
Data wydarzenia:

Cena: 170 zł
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4,5 h
Prowadzący: Artur Wesoły


Weź udział w warsztatach

Realizacja zaproszenia

Standardowa rejestracja

Podsumowanie zamówienia:

PLN
PLN

2-gi uczestnik

3-ci uczestnik

4-ty uczestnik

Sposób płatności

Zgody i oświadczenia

Zmienne i metadane ukryte