Warsztaty poprowadzi Artur Wesoły – z zawodu kucharz i dietetyk – pasjonat prawdziwego jedzenia i miłośnik finezyjnych słodkości (zjadanych od czasu do czasu).
Artur przygotował specjalne receptury serników! Wspólnie z Arturem przygotujesz: masę serową z ricottą, sernik na zimno, masę serową z mascarpone, kremy i ganache, chrupki, ranty, bezy, dekoracje i wiele innych!
W menu znajdzie się:
# Sernik mango z ganachem mango i limonkowym kremem z migdałową kruszonką
# Sernik na zimno z trawą cytrynową, lemon curd, bezą francuską i miętowym ganachem na białej czekoladzie (na zimno)
# Sernik czekoladowy na czekoladowym brownie, ganachem na białej czekoladzie z kawą, cremeux z orzechów laskowych
+ jeden sernik niespodzianka!
Podczas warsztatów będziemy serwowali Naszą autorskie lemoniady: cytrynową z miętą i wodę z cytryną!
Już nie możemy się doczekać!