Ryby i owoce morza

Data: 2021-08-26 Godzina rozpoczęcia: 17:00 Prowadzący: Artur Wesoły

Ryby – czyli produkt charakterystyczny dla wszystkich kuchni wybrzeży, ale nie tylko!

Podczas warsztatów przygotujemy m.in:

# Ośmiornica z chrustem z chorizo, salsą z papryki i assiette z ziemniaka

# Chrupiący łosoś z puree z dynii, espumą z imbiru i młodymi warzywami karmelizowanymi w soku pomarańczowym

# Mule z koprem włoskim, ziołami w białym sosie

# Confitowana polędwica z dorsza z sosem krewetkowym na bazie whisky, pieczonymi pomidorkami z rozmarynem i grillowanym porem z tymiankiem

# Domowa focaccia z oliwkami

Artur już nie może się doczekać!

Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczna, sezonowa lemoniada.

Zapraszamy do zapisów !

Więcej szczegółów już wkrótce! 🙂

Rejestracja

Informacje o wydarzeniu:

Ryby i owoce morza
Data wydarzenia:

Cena: 170 zł
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 h
Prowadzący: Artur Wesoły


Weź udział w warsztatach

Realizacja zaproszenia

Standardowa rejestracja

Podsumowanie zamówienia:

PLN
PLN

2-gi uczestnik

3-ci uczestnik

4-ty uczestnik

Sposób płatności

Zgody i oświadczenia

Zmienne i metadane ukryte