Street Food z całego Świata / part II

Data: 2020-02-19 Godzina rozpoczęcia: 17:30 Prowadzący: Artur Wesoły

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce street foodowej historii jadanej w różnych zakątka świata.
Na warsztacie udowodnimy Wam, iż szybkie jedzenie nie musi kojarzyć się z czymś tłustym i niezdrowym.

Podczas warsztatów przygotujemy m.in.

  • azjatyckie pho – każdy, kto jadł ją raz stwierdzi jednoznacznie, że to kwintesencja AZJI!

  • tureckie pide – coś co przypomina gruzińskie chaczapuri, lecz w tureckim wykonaniu z mieloną wołowiną! 

  • bałkańskie cevapici – zjesz je w Chorwacji, ale nie tylko! Idealne z pitą – w Naszym przypadku dodatkowo z hipsterskim chutneyem i piklowanymi warzywami!

  • polsko-azjatyckie pampuchy z kimchi i sosem słodko-kwaśnym – aranżacja Artura (połączenie jego smaków dzieciństwa, czyli babcinych drożdżowych pyz parowanych na „luńcie” z czymś prawdziwie hipsterskim – domowym kimchi!) 

Podczas warsztatów będziemy serwowali Naszą autorskie lemoniady: ogórkową z miętą, jabłkowo-gruszkową z tymiankiem

Już nie możemy się doczekać!

Rejestracja

Informacje o wydarzeniu:

Street Food z całego Świata / part II
Data wydarzenia:

Cena: 150 zł
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3 h
Prowadzący: Artur Wesoły


Weź udział w warsztatach

Realizacja zaproszenia

Standardowa rejestracja

Podsumowanie zamówienia:

PLN
PLN

2-gi uczestnik

3-ci uczestnik

4-ty uczestnik

Sposób płatności

Zgody i oświadczenia

Zmienne i metadane ukryte