Warsztaty kulinarne DLA INSULINOOPORNYCH w teorii i praktyce

Data: 2020-03-28 Godzina rozpoczęcia: 12:00 Prowadzący: Martyna Marciniak oraz Artur Wesoły

Warsztat, który jest synergistycznym połączeniem teorii i praktyki – skierowany dla wszystkich zmagających się z insulinoopornością!

Warsztat ten będzie podzielony na dwie części: teoretyczną (około 1 h) oraz praktyczną (około 4 h).
Podczas pierwszej części (teoretycznej) Martyna Marciniak przedstawi zalecenia dotyczące żywienia w insulinooporności.

W drugiej dołączy Artur Wesoły i jego kulinarno-dietetyczny zmysł. Wspólnie będziecie mogli przełożyć teoretyczną wiedzę na praktykę

Przygotujemy m.in.:

  • pizza pełnoziarnista na spodzie pszenno-owsianym z mozzarellą di bufalla, ziołowym pesto, zielonymi warzywami i pestkami
  • bułeczki pełnoziarniste
  • brownie z fasoli
  • mini serniczki
  • wege burgery
  • zupa krem z nasionami i salsą warzywną i wiele innych 

.

Podczas warsztatów będziemy serwowali Nasze domowe aromatyzowane wody, domowe szwedzkie pełnoziarniste krakersy z grecką favą i wegańską pastą jajeczną ze świeżymi warzywami!

Więcej szczegółów już wkrótce!

Rejestracja

Informacje o wydarzeniu:

Warsztaty kulinarne DLA INSULINOOPORNYCH w teorii i praktyce
Data wydarzenia:

Cena: 200 zł
Godzina: 12:00
Czas trwania: 5 h
Prowadzący: Martyna Marciniak oraz Artur Wesoły


Weź udział w warsztatach

Realizacja zaproszenia

Standardowa rejestracja

Podsumowanie zamówienia:

PLN
PLN

2-gi uczestnik

3-ci uczestnik

4-ty uczestnik

Sposób płatności

Zgody i oświadczenia

Zmienne i metadane ukryte