Wołowina

Data: 2021-11-03 Godzina rozpoczęcia: 17:30 Prowadzący: Artur Wesoły

Wołowina to produkt charakterystyczny dla wielu kuchni Świata.

Każdy element kulinarny tuszy wołowej nadaje się do innego rodzaju obróbki termicznej. Podczas warsztatów postaramy się przygotować wołowinę na kilka sposobów: będziemy smażyli, dusili i piekli.

Postaramy się przygotować wołowinę smażąc, piekąc w niskiej temperaturze, a także metodą sous vide! Chcemy, abyście poznali ten produkt z różnych stron!

Warsztaty poprowadzi Artur Wesoły!

Więcej szczegółów już wkrótce!

Rejestracja

Informacje o wydarzeniu:

Wołowina
Data wydarzenia:

Cena: 210 zł
Godzina: 17:30
Czas trwania: 4,5 h
Prowadzący: Artur Wesoły


Weź udział w warsztatach

Realizacja zaproszenia

Standardowa rejestracja

Podsumowanie zamówienia:

PLN
PLN

2-gi uczestnik

3-ci uczestnik

4-ty uczestnik

Sposób płatności

Zgody i oświadczenia

Zmienne i metadane ukryte