Wołowina

Data: 2020-01-30 Godzina rozpoczęcia: 17:00 Prowadzący: Artur Wesoły

Wołowina to produkt charakterystyczny dla wielu kuchni Świata.

Każdy element kulinarny tuszy wołowej nadaje się do innego rodzaju obróbki termicznej. Podczas warsztatów postaramy się przygotować wołowinę na kilka sposobów: będziemy smażyli, dusili i piekli. Nie zabraknie takich klasyków, jak: duszone w winie policzki wołowe, tatar wołowy ze smażonym ogórkiem i sojowym majonezem, stek z antrykotu, Rostbeef sous vide z francuską tartą z puree i musztardą, podgrzybkowym duxelle oraz klasyka, klasyki: Beef WELINGTON!

Postaramy się przygotować wołowinę smażąc, piekąc w niskiej temperaturze, a także metodą sous vide! Chcemy, abyście poznali ten produkt z różnych stron!

Warsztaty poprowadzi Artur Wesoły!

Rejestracja

Informacje o wydarzeniu:

Wołowina
Data wydarzenia:

Cena: 150 zł
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3 h
Prowadzący: Artur Wesoły


Weź udział w warsztatach

Realizacja zaproszenia

Standardowa rejestracja

Podsumowanie zamówienia:

PLN
PLN

2-gi uczestnik

3-ci uczestnik

4-ty uczestnik

Sposób płatności

Zgody i oświadczenia

Zmienne i metadane ukryte