W sobotę 26.01.2019 r.  w Pracowni Kulinarnej odbyły się tematyczne warsztaty kulinarne, w ramach których wspólnie z uczestnikami przygotowywaliśmy WOŁOWINĘ!

Tak prezentowały się wszystkie elementy kulinarne tuszy wołowej wykorzystywane podczas warsztatów z wołowiny

Podczas warsztatów przygotowywaliśmy m.in. duszony szarpany kark wołowy z włoską kremową polentą i salsą z papryki, czy wołowinę po burgundzku.

Nie zabrakło wspaniałej przystawki – przygotowaliśmy tatara wołowego z domowym majonezem, smażonym ogórkiem i piklowaną cebulą.

Każdy z uczestników mógł samodzielnie usmażyć swojego steka – do wyboru był sezonowany antrykot i rostbef!

Nasi uczestnicy, jak zawsze uśmiechnięci i zadowoleni z efektów ponad 3 h pracy.

Dziękujemy wszystkim UCZESTNIKOM za wspaniały wieczór!

Zobacz jak wyglądały nasze poprzednie warsztaty kulinarne