Warsztaty kulinarne

Organizowane przez nas warsztaty smaku, poświęcone są kuchniom świata, wybranym produktom lub tematyce sezonowej. Wybierz interesujący Cię warsztat i odwiedź nasze nowoczesne i profesjonalne studio kulinarne, w którym nauczymy Cię kreatywnego podejścia do gotowania i rozwiniemy Twoją kulinarną pasję!

nie przegap 🙂

Harmonogram warsztatów kulinarnych

 

FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA #2 termin

FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA #2 termin

Data:
2019-09-20
Godzina:
17:00
Czas trwania: 3 h
Cena: 130 zł
Prowadzący: Artur Wesoły

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce fast foodów jadanych w różnych zakątka świata. Na warsztacie udowodnimy Wam, iż szybkie jedzenie nie musi kojarzyć się z czymś tłustym i niezdrowym. Podczas warsztatów przygotujemy m.in. falafel w domowej picie z hummusem i...

zapisz się
FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA

FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA

Data:
2019-08-23
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 130 zł
Prowadzący: Artur Wesoły
BRAK MIEJSC!

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce fast foodów jadanych w różnych zakątka świata. Na warsztacie udowodnimy Wam, iż szybkie jedzenie nie musi kojarzyć się z czymś tłustym i niezdrowym. Podczas warsztatów przygotujemy m.in. falafel w domowej picie z hummusem i...

zapisz się
Kuchnia TAJSKA

Kuchnia TAJSKA

Data:
2019-09-18
Godzina:
17:00
Czas trwania: 3 h
Cena: 130 zł
Prowadzący: Filip Ciesielski

  Szczegóły już wkrótce! 🙂

zapisz się
FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA #2 termin

FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA #2 termin

Data:
2019-09-20
Godzina:
17:00
Czas trwania: 3 h
Cena: 130 zł
Prowadzący: Artur Wesoły

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce fast foodów jadanych w różnych zakątka świata. Na warsztacie udowodnimy Wam, iż szybkie jedzenie nie musi kojarzyć się z czymś tłustym i niezdrowym. Podczas warsztatów przygotujemy m.in. falafel w domowej picie z hummusem i...

zapisz się
FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA

FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA

Data:
2019-08-23
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 130 zł
Prowadzący: Artur Wesoły
BRAK MIEJSC!

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce fast foodów jadanych w różnych zakątka świata. Na warsztacie udowodnimy Wam, iż szybkie jedzenie nie musi kojarzyć się z czymś tłustym i niezdrowym. Podczas warsztatów przygotujemy m.in. falafel w domowej picie z hummusem i...

zapisz się
Kuchnia TAJSKA

Kuchnia TAJSKA

Data:
2019-09-18
Godzina:
17:00
Czas trwania: 3 h
Cena: 130 zł
Prowadzący: Filip Ciesielski

  Szczegóły już wkrótce! 🙂

zapisz się

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

niezapomniane chwile

Podaruj warsztaty na prezent

Zbliża się rocznica, urodziny lub inna okazja do świętowania? Nie masz pomysłu? Podaruj bliskiej osobie wyjątkowe zaproszenie na Warsztaty Kulinarne i traf przez żołądek do serca!

My zadbamy o dobrą zabawę i pyszne jedzenie!

rozerwij się po pracy

Warsztaty kulinarne dla firm

Wspólne gotowanie to świetna forma integracji dla grup. Wymaga bowiem interakcji, słuchania siebie nawzajem, współpracy i kontaktu. Gotując, odprężamy się, zmniejszamy napięcie, obniżamy poziom stresu. Jesteśmy bardziej przyjaźni i chętniej otwieramy się na innych.

Dlaczego?

Warsztaty smaku to nie tylko forma aktywnej rekreacji, ale również kreatywna sztuka odkrywania w sobie nowych obszarów zainteresowań oraz rozwoju. W trakcie zajęć grupowych, występuje podział zadań, praca w grupach oraz wspólne dążenie do osiągnięcia wspólnego celu.

u

Jak?

Zadzwoń do nas lub wypełnij formularz kontaktowy, a my skontaktujemy się z Tobą. Ustalimy dogodny termin oraz wybierzemy atrakcyjny warsztat. Zaplanujemy także w jakiej formie ma zostać przeprowadzony.

Za ile?

Cena grupowej integracji zależeć będzie od rodzaju warsztatu oraz liczby uczestników. Cena zawsze ustalana jest indywidualnie. Zadzwoń i sprawdź ile będzie kosztowała integracja Twojej grupy!

Nasz prowadzący

Artur Wesoły

Artur Wesoły – współpomysłodawca Pracowni Kulinarnej i koordynator eventów warsztatowych. Sam o sobie mówi: „Z miłości do gotowania jestem kucharzem, a z ogromnej pasji do żywienia jestem dietetykiem”.  Artur pomimo młodego wieku posiada już na swoim koncie spore doświadczenie. Gotował w wielu różnych restauracjach i podczas wielu różnych wydarzeń. Pomagał na zaproszenie samego Wojciecha Modesta Amaro przygotowywać kolację w ramach Porsche Gourmet Tour. Szkolił szkolne kadry stołówek w ramach projektu „Szkolne smaki”, pomagał przygotowywać kilkanaście kolacji w ramach cyklu Kina Kulinarnego będącego elementem festiwalu Transatlantyk.

Stażował w kraju i za granicą: m.in. w niemieckiej restauracji, która od kilkunastu lat utrzymuje jedną gwiazdkę w przewodniku Michelin. Artur jest także magistrem dietetyki – podczas studiów poza działalnością naukową prowadził także warsztaty kulinarne dla starszych i najmłodszych – potrafi okiełznać różnorodną grupę kursantów. Ceni prostą, ale świeżą kuchnię! Jego gastronomicznym ideałem na co dzień jest Jamie Oliver – w swojej prostocie i prawdzie, a także Michel Roux – w klasycznej francuskiej tradycji. Podczas warsztatów stara się przekazać sporą dawkę ciekawostek oraz wiedzy dotyczącej produktu,  jego różnorodnej formy i obróbki.

nasz prowadzący

Piotr Jarczyński

Piotr Jarczyński – z wykształcenia jest kucharzem i technologiem żywienia, ale uważa że w tej profesji nie wykształcenie, a pasja do gotowania jest najistotniejsza. Tej ostatniej miał okazje przyglądać  się  podczas własnych podróży.  Twierdzi, iż  dopiero Włoskie przywiązanie do szczegółów, Hiszpańskie podejście do świętowania oraz egzotyczne klimaty Ameryki Południowej spowodowały, że gotowanie stało się jego pasją i sposobem na życie.

Przez kilka lat zajmował się żywieniem najmłodszych tzn. najbardziej wymagających – przedszkolaków.  Miał również możliwość pracy w zespole restauracji Jadalnia, gdzie mógł przygotowywać kreatywne menu na bazie sezonowych, świeżych produktów pod okiem wspaniałego szefa kuchni.Dziś tymi wszystkimi doświadczeniami chciałby podzielić się z Państwem w Pracowni Kulinarnej.

Nasz prowadzący

Tapinder Sharma

Hindus z pochodzenia, Polak z wyboru. Doskonale radzi sobie z łączeniem tych skrajnie różnych kultur prywatnie oraz zawodowo. W kuchni pozostaje jednak wierny swojej hinduskiej, a w dodatku wegetariańskiej naturze.

„Przez żołądek do serca” – tak mawiają zarówno w Indiach jak i w Polsce. Kierując się tą zasadą podbija nasze serca od 2006 roku, dzięki swojej sieci indyjskich restauracji Ganesh. Po 10ciu latach postanowił jednak pójść o krok dalej i zawitać ze swoją kuchnia również do naszych domów.

Obecnie jeden z niewielu w Polsce trenerów kuchni indyjskiej, prowadzi kursy kulinarne na różnych poziomach zaawansowania.

nasza prowadząca

Inessa Kim

Jestem etniczną Koreanką urodzoną i wychowaną w Kazachstanie.

Z wykształcenia – historyk i politolog. W Polsce mieszkam ponad 20 lat.

Przez 6 lat prowadziłam niewielkie Bistro na warszawskim Muranowie z kuchnią wielokulturową. Brałam udział w konkursie Dzień Dobry TVN „Gotuj o wszystko”, byłam uczestniczą drugiej edycji programu kulinarnego TOP CHEF (Polsat), jestem zapraszana jako gość w programie TVP-2 „Pytanie na Śniadanie”.  Od 2013 roku prowadzę warsztaty kulinarne zarówno dla amatorów, jak i zawodowych kucharzy (Grand Hotel Mercure w Poznaniu, Zakład Aktywności Zawodowej w Siedlcach, Novotel w Krakowie). Specjalizuję się w kuchniach azjatyckich (koreańska, chińska, japońska)

W 2014 roku wydałam edukacyjną kulinarną grę planszową dla dzieci „Królewski Kucharz”, która uczy podstaw gotowania i języka angielskiego.

Zobacz jak to wyglądało

Zobacz nasze poprzednie warsztaty