Warsztaty kulinarne

Organizowane przez nas warsztaty smaku, poświęcone są kuchniom świata, wybranym produktom lub tematyce sezonowej. Wybierz interesujący Cię warsztat i odwiedź nasze nowoczesne i profesjonalne studio kulinarne, w którym nauczymy Cię kreatywnego podejścia do gotowania i rozwiniemy Twoją kulinarną pasję!

nie przegap 🙂

Harmonogram warsztatów kulinarnych

BURGERY ŚWIATA

BURGERY ŚWIATA

Data:
2020-02-25
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Artur Wesoły

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce burgerów - przygotujemy rozmaite wersje rodem z różnych zakątków ŚWIATA Na warsztacie udowodnimy Wam, iż burgery nie muszą być kojarzone z najgorszym pieczywem i niewielką ilością warzyw! Przygotujemy dobre mięso - odpowiednio...

zapisz się
Street Food z całego Świata / part II

Street Food z całego Świata / part II

Data:
2020-02-19
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Artur Wesoły
BRAK MIEJSC!

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce street foodowej historii jadanej w różnych zakątka świata. Na warsztacie udowodnimy Wam, iż szybkie jedzenie nie musi kojarzyć się z czymś tłustym i niezdrowym. Podczas warsztatów przygotujemy m.in. azjatyckie pho - każdy, kto...

zapisz się
DOMOWE WYPIEKI by Artur Wesoły

DOMOWE WYPIEKI by Artur Wesoły

Data:
2020-01-23
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3,5 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Artur Wesoły

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce domowych wypieków! Będziemy bazowali na dobrej jakości surowcach i mąkach! Nie zabraknie przepisów na domowe przetwory! Podczas warsztatów przygotujemy m.in. domowe drożdżówki z kruszonką i wiejskim twarożkiem pączki z konfiturą...

zapisz się
FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA #2 termin

FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA #2 termin

Data:
2020-01-18
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 145 zł
Prowadzący: Artur Wesoły
BRAK MIEJSC!

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce fast foodów jadanych w różnych zakątka świata. Na warsztacie udowodnimy Wam, iż szybkie jedzenie nie musi kojarzyć się z czymś tłustym i niezdrowym. Podczas warsztatów przygotujemy m.in. falafel w domowej picie z hummusem i...

zapisz się
Wołowina

Wołowina

Data:
2020-01-30
Godzina:
17:00
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Artur Wesoły

Wołowina to produkt charakterystyczny dla wielu kuchni Świata. Każdy element kulinarny tuszy wołowej nadaje się do innego rodzaju obróbki termicznej. Podczas warsztatów postaramy się przygotować wołowinę na kilka sposobów: będziemy smażyli, dusili i piekli. Nie...

zapisz się
Warsztaty dla najmłodszych – Mini Chef – ZDROWE SŁODYCZE

Warsztaty dla najmłodszych – Mini Chef – ZDROWE SŁODYCZE

Data:
2020-02-29
Godzina:
12:00
Czas trwania: 3 h
Cena: 69 zł
Prowadzący: Sandra Lipert

Już w lutym kolejna odsłona warsztatów kulinarnych z myślą o najmłodszych! Zapraszamy wszystkie chętne dzieci w wieku od 8 do 12 lat 🙂 Warsztaty poprowadzi: SANDRA LIPERT - mgr dietetyki, która w wolnych chwilach swoją pasję wykorzystuje w kuchni eksperymentując i...

zapisz się
Kuchnia Włoska

Kuchnia Włoska

Data:
2020-01-17
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 145 zł
Prowadzący: Artur Wesoły
BRAK MIEJSC!

Kuchnia Włoska to przede wszystkim kuchnia z tradycjami i ogromnym szacunkiem do produktów. Wystarczy kilka dobrej jakości składników i powstaje gotowe, ZACHWYCAJĄCE danie! Na warsztatach w klimat Italii wprowadzi Państwa Artur Wesoły - kucharze z niemałym...

zapisz się
Ryby

Ryby

Data:
2020-01-22
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Artur Wesoły

Ryby - czyli produkt charakterystyczny dla wszystkich kuchni wybrzeży, ale nie tylko! Podczas warsztatów przygotujemy m.in: polędwicę z dorsza z panierką z chorizo, żelem z papryki i assiette z ziemniaka Śledź bałtycki grillowany z buraczanym makaronem i emulsją z...

zapisz się
ZIMOWA KUCHNIA WEGAŃSKA Z INĄ RYBARCZYK

ZIMOWA KUCHNIA WEGAŃSKA Z INĄ RYBARCZYK

Data:
2020-02-11
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Ina Rybarczyk

Warsztaty z kuchni wegańskiej poprowadzi dla Nas Ina Rybarczyk. Jesteśmy wielkimi fanami kuchni, którą prezentuje na swoim blogu, czy w swoich książkach - a wydała już dwie! Poznajcie Ją bliżej: Ina Rybarczyk - trener kulinarny, malarka, fotograf, pasjonatka jogi i...

zapisz się
Makaroniki

Makaroniki

Data:
2020-03-11
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Anna Berlińska

Warsztaty dotyczące PRZYGOTOWYWANIA MAKARONIKÓW - od podstaw! Warsztaty poprowadzi Anna Berlińska - twórca instagramowego profilu „upiekło mi się”. Z zamiłowania do słodkości stworzyła instagramowy profil „upieklo mi się”. Specjalizuje się w pieczeniu makaroników....

zapisz się
Pierogi Świata z Inessą Kim

Pierogi Świata z Inessą Kim

Data:
2020-02-12
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3,5 h
Cena: 190 zł
Prowadzący: Inessa Kim

Warsztaty z kuchni koreańskiej poprowadzi gość specjalny – Inessa Kim! Iness była właścicielką bistro KimT&V, a obecnie spełnia się jako trenerka kulinarna. Prowadzi warsztaty w całej Polsce. Z pochodzenia jest etniczną Koreanką urodzoną w Kazachstanie. Uwielbia...

zapisz się
BURGERY ŚWIATA

BURGERY ŚWIATA

Data:
2020-02-25
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Artur Wesoły

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce burgerów - przygotujemy rozmaite wersje rodem z różnych zakątków ŚWIATA Na warsztacie udowodnimy Wam, iż burgery nie muszą być kojarzone z najgorszym pieczywem i niewielką ilością warzyw! Przygotujemy dobre mięso - odpowiednio...

zapisz się
Street Food z całego Świata / part II

Street Food z całego Świata / part II

Data:
2020-02-19
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Artur Wesoły
BRAK MIEJSC!

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce street foodowej historii jadanej w różnych zakątka świata. Na warsztacie udowodnimy Wam, iż szybkie jedzenie nie musi kojarzyć się z czymś tłustym i niezdrowym. Podczas warsztatów przygotujemy m.in. azjatyckie pho - każdy, kto...

zapisz się
DOMOWE WYPIEKI by Artur Wesoły

DOMOWE WYPIEKI by Artur Wesoły

Data:
2020-01-23
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3,5 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Artur Wesoły

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce domowych wypieków! Będziemy bazowali na dobrej jakości surowcach i mąkach! Nie zabraknie przepisów na domowe przetwory! Podczas warsztatów przygotujemy m.in. domowe drożdżówki z kruszonką i wiejskim twarożkiem pączki z konfiturą...

zapisz się
FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA #2 termin

FAST FOOD Z CAŁEGO ŚWIATA #2 termin

Data:
2020-01-18
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 145 zł
Prowadzący: Artur Wesoły
BRAK MIEJSC!

Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce fast foodów jadanych w różnych zakątka świata. Na warsztacie udowodnimy Wam, iż szybkie jedzenie nie musi kojarzyć się z czymś tłustym i niezdrowym. Podczas warsztatów przygotujemy m.in. falafel w domowej picie z hummusem i...

zapisz się
Wołowina

Wołowina

Data:
2020-01-30
Godzina:
17:00
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Artur Wesoły

Wołowina to produkt charakterystyczny dla wielu kuchni Świata. Każdy element kulinarny tuszy wołowej nadaje się do innego rodzaju obróbki termicznej. Podczas warsztatów postaramy się przygotować wołowinę na kilka sposobów: będziemy smażyli, dusili i piekli. Nie...

zapisz się
Warsztaty dla najmłodszych – Mini Chef – ZDROWE SŁODYCZE

Warsztaty dla najmłodszych – Mini Chef – ZDROWE SŁODYCZE

Data:
2020-02-29
Godzina:
12:00
Czas trwania: 3 h
Cena: 69 zł
Prowadzący: Sandra Lipert

Już w lutym kolejna odsłona warsztatów kulinarnych z myślą o najmłodszych! Zapraszamy wszystkie chętne dzieci w wieku od 8 do 12 lat 🙂 Warsztaty poprowadzi: SANDRA LIPERT - mgr dietetyki, która w wolnych chwilach swoją pasję wykorzystuje w kuchni eksperymentując i...

zapisz się

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

ZIMOWA KUCHNIA WEGAŃSKA Z INĄ RYBARCZYK

ZIMOWA KUCHNIA WEGAŃSKA Z INĄ RYBARCZYK

Data:
2020-02-11
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Ina Rybarczyk

Warsztaty z kuchni wegańskiej poprowadzi dla Nas Ina Rybarczyk. Jesteśmy wielkimi fanami kuchni, którą prezentuje na swoim blogu, czy w swoich książkach - a wydała już dwie! Poznajcie Ją bliżej: Ina Rybarczyk - trener kulinarny, malarka, fotograf, pasjonatka jogi i...

zapisz się
Makaroniki

Makaroniki

Data:
2020-03-11
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3 h
Cena: 150 zł
Prowadzący: Anna Berlińska

Warsztaty dotyczące PRZYGOTOWYWANIA MAKARONIKÓW - od podstaw! Warsztaty poprowadzi Anna Berlińska - twórca instagramowego profilu „upiekło mi się”. Z zamiłowania do słodkości stworzyła instagramowy profil „upieklo mi się”. Specjalizuje się w pieczeniu makaroników....

zapisz się
Pierogi Świata z Inessą Kim

Pierogi Świata z Inessą Kim

Data:
2020-02-12
Godzina:
17:30
Czas trwania: 3,5 h
Cena: 190 zł
Prowadzący: Inessa Kim

Warsztaty z kuchni koreańskiej poprowadzi gość specjalny – Inessa Kim! Iness była właścicielką bistro KimT&V, a obecnie spełnia się jako trenerka kulinarna. Prowadzi warsztaty w całej Polsce. Z pochodzenia jest etniczną Koreanką urodzoną w Kazachstanie. Uwielbia...

zapisz się

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

niezapomniane chwile

Podaruj warsztaty na prezent

Zbliża się rocznica, urodziny lub inna okazja do świętowania? Nie masz pomysłu? Podaruj bliskiej osobie wyjątkowe zaproszenie na Warsztaty Kulinarne i traf przez żołądek do serca!

My zadbamy o dobrą zabawę i pyszne jedzenie!

rozerwij się po pracy

Warsztaty kulinarne dla firm

Wspólne gotowanie to świetna forma integracji dla grup. Wymaga bowiem interakcji, słuchania siebie nawzajem, współpracy i kontaktu. Gotując, odprężamy się, zmniejszamy napięcie, obniżamy poziom stresu. Jesteśmy bardziej przyjaźni i chętniej otwieramy się na innych.

Dlaczego?

Warsztaty smaku to nie tylko forma aktywnej rekreacji, ale również kreatywna sztuka odkrywania w sobie nowych obszarów zainteresowań oraz rozwoju. W trakcie zajęć grupowych, występuje podział zadań, praca w grupach oraz wspólne dążenie do osiągnięcia wspólnego celu.

u

Jak?

Zadzwoń do nas lub wypełnij formularz kontaktowy, a my skontaktujemy się z Tobą. Ustalimy dogodny termin oraz wybierzemy atrakcyjny warsztat. Zaplanujemy także w jakiej formie ma zostać przeprowadzony.

Za ile?

Cena grupowej integracji zależeć będzie od rodzaju warsztatu oraz liczby uczestników. Cena zawsze ustalana jest indywidualnie. Zadzwoń i sprawdź ile będzie kosztowała integracja Twojej grupy!

Nasz prowadzący

Artur Wesoły

Artur Wesoły – współpomysłodawca Pracowni Kulinarnej i koordynator eventów warsztatowych. Sam o sobie mówi: „Z miłości do gotowania jestem kucharzem, a z ogromnej pasji do żywienia jestem dietetykiem”.  Artur pomimo młodego wieku posiada już na swoim koncie spore doświadczenie. Gotował w wielu różnych restauracjach i podczas wielu różnych wydarzeń. Pomagał na zaproszenie samego Wojciecha Modesta Amaro przygotowywać kolację w ramach Porsche Gourmet Tour. Szkolił szkolne kadry stołówek w ramach projektu „Szkolne smaki”, pomagał przygotowywać kilkanaście kolacji w ramach cyklu Kina Kulinarnego będącego elementem festiwalu Transatlantyk.

Stażował w kraju i za granicą: m.in. w niemieckiej restauracji, która od kilkunastu lat utrzymuje jedną gwiazdkę w przewodniku Michelin. Artur jest także magistrem dietetyki – podczas studiów poza działalnością naukową prowadził także warsztaty kulinarne dla starszych i najmłodszych – potrafi okiełznać różnorodną grupę kursantów. Ceni prostą, ale świeżą kuchnię! Jego gastronomicznym ideałem na co dzień jest Jamie Oliver – w swojej prostocie i prawdzie, a także Michel Roux – w klasycznej francuskiej tradycji. Podczas warsztatów stara się przekazać sporą dawkę ciekawostek oraz wiedzy dotyczącej produktu,  jego różnorodnej formy i obróbki.

nasz prowadzący

Anna Berlińska

Anna Berlińska – twórca instagramowego profilu „upiekło mi się”.

Z zamiłowania do słodkości stworzyła instagramowy profil „upieklo mi się”.

Specjalizuje się w pieczeniu makaroników.

Wolne chwile lubi spędzać za obiektywem aparatu, zagłębiając techniki fotografii kulinarnej.

Nasz prowadzący

Tapinder Sharma

Hindus z pochodzenia, Polak z wyboru. Doskonale radzi sobie z łączeniem tych skrajnie różnych kultur prywatnie oraz zawodowo. W kuchni pozostaje jednak wierny swojej hinduskiej, a w dodatku wegetariańskiej naturze.

„Przez żołądek do serca” – tak mawiają zarówno w Indiach jak i w Polsce. Kierując się tą zasadą podbija nasze serca od 2006 roku, dzięki swojej sieci indyjskich restauracji Ganesh. Po 10ciu latach postanowił jednak pójść o krok dalej i zawitać ze swoją kuchnia również do naszych domów.

Obecnie jeden z niewielu w Polsce trenerów kuchni indyjskiej, prowadzi kursy kulinarne na różnych poziomach zaawansowania.

nasza prowadząca

Inessa Kim

Jestem etniczną Koreanką urodzoną i wychowaną w Kazachstanie.

Z wykształcenia – historyk i politolog. W Polsce mieszkam ponad 20 lat.

Przez 6 lat prowadziłam niewielkie Bistro na warszawskim Muranowie z kuchnią wielokulturową. Brałam udział w konkursie Dzień Dobry TVN „Gotuj o wszystko”, byłam uczestniczą drugiej edycji programu kulinarnego TOP CHEF (Polsat), jestem zapraszana jako gość w programie TVP-2 „Pytanie na Śniadanie”.  Od 2013 roku prowadzę warsztaty kulinarne zarówno dla amatorów, jak i zawodowych kucharzy (Grand Hotel Mercure w Poznaniu, Zakład Aktywności Zawodowej w Siedlcach, Novotel w Krakowie). Specjalizuję się w kuchniach azjatyckich (koreańska, chińska, japońska)

W 2014 roku wydałam edukacyjną kulinarną grę planszową dla dzieci „Królewski Kucharz”, która uczy podstaw gotowania i języka angielskiego.

Nasza prowadząca

Ina Rybarczyk

Z wykształcenia jest magistrem sztuk pięknych, grafikiem i malarką, jednak życie miało dla mnie inny scenariusz i dodatkowe zajęcie, jakim jest gotowanie i prowadzenie bloga, stało się zajęciem, które na co dzień wykonuje. Na co dzień w moim blogu i mediach społecznościowych zaraż pozytywnych podejściem do życia i promuję zdrową, a przede wszystkim pyszną kuchnię roślinną. Poszukuje nowych, wyjątkowych połączeń smakowych, a także wyszukuje na półkach sklepowych „perełek” i produktów z czystym składem.

Założycielka bloga : truetastehunter.com oraz autorka dwóch książek: ” Łowcy smaków. Kuchnia roślinna, bez glutenu i rafinowanego cukru.”, oraz „Łowcy smaków. Cztery pory roku.”. 🙂

nasza prowadząca

Sandra Lipert

Sandra Lipert jest magistrem dietetyki. Studia I, jak i II stopnia ukończyła na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Swoje umiejętności oraz wiedzę poszerzała nie tylko w murach swojej Uczelni, ale także uczestnicząc w licznych konferencjach i szkoleniach. Podczas praktyk studenckich oraz stażu zdobyła niezbędne doświadczenie, które obecnie wykorzystuje bilansując i układając jadłospisy. Jej zainteresowania krążą wokół żywienia w chorobach dietozależnych, a także leczenia dietetycznego w nowotworach, dlatego też jej praca licencjacka oraz magisterska dotyczyły stanu odżywienia pacjentów w trakcie chemioterapii. Zdrowy tryb życia nie jest jej obcy – wolny czas spędza aktywnie, ponieważ wie, że wysiłek fizyczny jest równie ważny jak dieta. W wolnych chwilach pasję, którą jest dietetyka wykorzystuje w kuchni eksperymentując i testując różne przepisy.

Zobacz jak to wyglądało

Zobacz nasze poprzednie warsztaty