Warsztaty kulinarne
Harmonogram warsztatów kulinarnych
Garden Party – nowoczesne pomysły na ogrodową, kolacyjną ucztę
Warsztaty kulinarne w klimacie ogrodowego GARDEN PARTY! Naszym nadrzędnym celem jest edukacja i umilanie wolnego czasu naszym Gościom! Chcemy, abyście będąc w naszym studio mogli zarówno odpocząć od codzienności i dobrze się bawić, jak również zyskać dodatkową wiedzę...
zapisz sięTorty musowe i polewy lustrzane
Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce tortów musowych i polew lustrzanych! Warsztaty poprowadzi Artur Wesoły - z zawodu kucharz i dietetyk - pasjonat prawdziwego jedzenia i miłośnik finezyjnych słodkości (zjadanych od czasu do czasu). Artur przygotował specjalne...
zapisz sięNowoczesne desery i monoporcje by Artur Wesoły
Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce deserów monoporcyjnych! Warsztaty poprowadzi Artur Wesoły - z zawodu kucharz i dietetyk - pasjonat prawdziwego jedzenia i miłośnik finezyjnych słodkości (zjadanych od czasu do czasu). Artur przygotował specjalne monoporcyjne...
zapisz sięGarden Party – nowoczesne pomysły na ogrodową, kolacyjną ucztę
Warsztaty kulinarne w klimacie ogrodowego GARDEN PARTY! Naszym nadrzędnym celem jest edukacja i umilanie wolnego czasu naszym Gościom! Chcemy, abyście będąc w naszym studio mogli zarówno odpocząć od codzienności i dobrze się bawić, jak również zyskać dodatkową wiedzę...
zapisz sięTorty musowe i polewy lustrzane
Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce tortów musowych i polew lustrzanych! Warsztaty poprowadzi Artur Wesoły - z zawodu kucharz i dietetyk - pasjonat prawdziwego jedzenia i miłośnik finezyjnych słodkości (zjadanych od czasu do czasu). Artur przygotował specjalne...
zapisz sięNowoczesne desery i monoporcje by Artur Wesoły
Warsztaty kulinarne poświęcone tematyce deserów monoporcyjnych! Warsztaty poprowadzi Artur Wesoły - z zawodu kucharz i dietetyk - pasjonat prawdziwego jedzenia i miłośnik finezyjnych słodkości (zjadanych od czasu do czasu). Artur przygotował specjalne monoporcyjne...
zapisz sięNie znaleziono żadnych wyników
Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.
Nie znaleziono żadnych wyników
Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.
Nie znaleziono żadnych wyników
Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.
Nie znaleziono żadnych wyników
Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.
Nie znaleziono żadnych wyników
Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.
Nie znaleziono żadnych wyników
Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.
niezapomniane chwile
Podaruj warsztaty na prezent
Zbliża się rocznica, urodziny lub inna okazja do świętowania? Nie masz pomysłu? Podaruj bliskiej osobie wyjątkowe zaproszenie na Warsztaty Kulinarne i traf przez żołądek do serca!
My zadbamy o dobrą zabawę i pyszne jedzenie!
rozerwij się po pracy
Warsztaty kulinarne dla firm
Wspólne gotowanie to świetna forma integracji dla grup. Wymaga bowiem interakcji, słuchania siebie nawzajem, współpracy i kontaktu. Gotując, odprężamy się, zmniejszamy napięcie, obniżamy poziom stresu. Jesteśmy bardziej przyjaźni i chętniej otwieramy się na innych.
Dlaczego?
Jak?
Za ile?
Szkolenia cukiernicze
Warsztaty cukiernicze
W Pracowni Kulinarnej organizujemy warsztaty cukiernicze, które zaspokoją zarówno amatorów, jak i profesjonalistów.
W swojej ofercie posiadamy szereg cukierniczych tematów od makaroników rozpoczynając.
Szkolimy także z nowoczesnych monoporcji, tortów musowych, ptysi, czy tartaletek. W naszej ofercie znajdziecie Państwo również 2-dniowe warsztaty ze słodkiego stołu!
Warsztaty okazjonalne
Wieczór panieński
Warsztaty kulinarne organizowane z okazji wieczoru panieńskiego pod względem merytorycznym nie różnią się w żaden sposób od innych warsztatów – zarówno tych zorganizowanych dla grup zamkniętych, jak i tych otwartych, na które może zapisać się każdy. Podobnie, jak w ramach innych warsztatów staramy się spersonalizować ofertę i przekazać praktyczne umiejętności dobrze się przy tym bawiąc.
Dlaczego?
Jak?
Za ile?
Spotkania okazjonalne
Wigile firmowe
Spotkania firmowe organizowane z okazji Wigilii Świąt Bożego Narodzenia to doskonała forma, aby móc spotkać się z całym zespołem przy wspólnym stole, móc porozmawiać i spędzić ze sobą trochę więcej czasu w mniej formalnej atmosferze.
Zaproponowane menu staramy się zawsze maksymalnie spersonalizować, a jego opracowaniem i przygotowaniem zajmują się zdolni kucharze pod przewodnictwem naszego prowadzącego warsztaty Artura Wesołego
Dlaczego?
Jak?
Za ile?
Artur Wesoły
Stażował w kraju i za granicą: m.in. w niemieckiej restauracji, która od kilkunastu lat utrzymuje jedną gwiazdkę w przewodniku Michelin. Artur jest także magistrem dietetyki – podczas studiów poza działalnością naukową prowadził także warsztaty kulinarne dla starszych i najmłodszych – potrafi okiełznać różnorodną grupę kursantów. Ceni prostą, ale świeżą kuchnię! Jego gastronomicznym ideałem na co dzień jest Jamie Oliver – w swojej prostocie i prawdzie, a także Michel Roux – w klasycznej francuskiej tradycji. Podczas warsztatów stara się przekazać sporą dawkę ciekawostek oraz wiedzy dotyczącej produktu, jego różnorodnej formy i obróbki.
Anna Berlińska
Z zamiłowania do słodkości stworzyła instagramowy profil „upieklo mi się”.
Specjalizuje się w pieczeniu makaroników.
Wolne chwile lubi spędzać za obiektywem aparatu, zagłębiając techniki fotografii kulinarnej.
Tapinder Sharma
„Przez żołądek do serca” – tak mawiają zarówno w Indiach jak i w Polsce. Kierując się tą zasadą podbija nasze serca od 2006 roku, dzięki swojej sieci indyjskich restauracji Ganesh. Po 10ciu latach postanowił jednak pójść o krok dalej i zawitać ze swoją kuchnia również do naszych domów.
Obecnie jeden z niewielu w Polsce trenerów kuchni indyjskiej, prowadzi kursy kulinarne na różnych poziomach zaawansowania.
Inessa Kim
Jestem etniczną Koreanką urodzoną i wychowaną w Kazachstanie.
Z wykształcenia – historyk i politolog. W Polsce mieszkam ponad 20 lat.
Przez 6 lat prowadziłam niewielkie Bistro na warszawskim Muranowie z kuchnią wielokulturową. Brałam udział w konkursie Dzień Dobry TVN „Gotuj o wszystko”, byłam uczestniczą drugiej edycji programu kulinarnego TOP CHEF (Polsat), jestem zapraszana jako gość w programie TVP-2 „Pytanie na Śniadanie”. Od 2013 roku prowadzę warsztaty kulinarne zarówno dla amatorów, jak i zawodowych kucharzy (Grand Hotel Mercure w Poznaniu, Zakład Aktywności Zawodowej w Siedlcach, Novotel w Krakowie). Specjalizuję się w kuchniach azjatyckich (koreańska, chińska, japońska)
W 2014 roku wydałam edukacyjną kulinarną grę planszową dla dzieci „Królewski Kucharz”, która uczy podstaw gotowania i języka angielskiego.
Ina Rybarczyk
Założycielka bloga : truetastehunter.com oraz autorka dwóch książek: ” Łowcy smaków. Kuchnia roślinna, bez glutenu i rafinowanego cukru.”, oraz „Łowcy smaków. Cztery pory roku.”. 🙂